Välkommen till Aurora!

Engagera dig i Auroramålet.

Vårt arbete bygger på engagemang i arbetsgrupper som fokuserar på olika delar av projektet. De formas och omformas allt eftersom processen utvecklas och utgår från vilka behov som finns. Det är öppet att gå in och ur alla arbetsgrupper och vi lär oss tillsammans. Vi förbereder ju trots allt en rättsprocess av ett slag som aldrig tidigare drivits i Sverige.

Det mesta av arbetet sker som sagt i arbetsgrupperna, men det finns många sätt att bidra till Aurora.

Här är några exempel på hur du kan bli involverad:

 • Få en buddy!

  En buddy är en erfaren aktivist som du får som partner under din första tid i Aurora. Din buddy är en person du kan ställa frågor till, och som har extra ansvar för att du känner dig välkommen i Aurora, samt att du kan engagera dig på ett givande sätt som du tycker är roligt! Om du vill gå med i projektet och ha en buddy, maila vår medlemsansvarig [email protected]!

 • Lyft barns röster!

  En av de viktigaste sakerna du kan göra för att Aurora ska lyckas är att föra fram röster från barn och unga som påverkats av senaste tidens många exempel på konsekvenser av klimatförändringarna. Det kanske är du själv, eller någon du känner? Det kan vara fysiska eller psykiska effekter av förändrat väder och miljö, konsekvenser av extremväder eller osäkra möjligheter till försörjning på traditionella näringar. Hör av dig till oss på [email protected]!

 • Bli delaktig i en arbetsgrupp!

  Ett av de bästa sätten att komma in i engagemanget är att regelbundet komma på de möten som sker i arbetsgrupperna samt att gå med i deras chattgrupper. I takt med att projektet utvecklas läggs arbetsgrupper till efter behov och engagemang. Om du tycker något saknas, gå med och så hjälper vi dig starta en egen arbetsgrupp!

 • Stötta Auroras finansiering!

  Auroras process är i behov av finansiering, och alla bidrag är till hjälp! Du kan bidra till Auroras arbete genom att hjälpa oss hitta ekonomiska samarbeten eller genom din egna donation! Om du eller din organisation/företag är intresserad av större samarbete, kontakta vår samordnare för finansieringsfrågor [email protected]. Donera gör du på https://chuffed.org/project/auroramalet.

 • Var med på ett stormöte!

  Stormöten har sedan början varit en av de mest centrala delarna av Auroras verksamhet. På stormöten diskuterar samt beslutar vi i frågor som berör hela Auroras utveckling, och alla arbetsgrupper är representerade. Stormöten är öppna för alla och sker söndagar udda veckor kl 19.00-20.30 på Zoom. Hör av dig för att få länken och/eller bli med i vår chattgrupp där vi delar info inför varje stormöte!

 • Bidra med ditt specifika intresse eller kunskap!

  Har du inte intresse eller möjlighet att engagera dig regelbundet i någon av arbetsgrupperna kan du självklart ändå bidra till processen! Hör gärna av dig om vad du är intresserad av eller duktig på så tar vi gärna del av dina kunskaper för att utveckla projektet. Alla behövs!

© 2021 Auroramåletwebsite by twentyonepenguins